2009-05-05 14:18:34• hírek • MTV

Chelsea-Barcelona visszavágó

A szerdai összecsapást a Chelsea - Barcelona elődöntő visszavágót élőben közvetíti, HD minőségben az m1. A mérkőzés előtt exkluzív interjút láthatnak a nézők Frank Rijkaarddal. A Stamford Bridge gyepéről Somos Zoltán jelentkezik.

A Barcelona, az egyetlen nem angol csapat, amely bekerült a legjobb négy közé, a tavalyi a Bajnokok Ligája döntős Chelsea otthonában próbálja kiharcolni a fináléba jutást. A Magyar Televízió élőben, HD minőségben közvetíti a mérkőzést május 6-án, szerdán, 21 óra 10 perckor az m1-en, illetve az interneten, a Telesport.hu portálon.

Az adás előtti felvezetésben exkluzív interjút láthatnak a nézők Frank Rijkaarddal, aki 2006-ban BL győzelemre vezette a Barcelonát. A Telesportnak most elmondja a távozásának okait. A műsor részletesen foglalkozik a Fantasztikus Hármassal, Messi, Eto'o és Henry játékával is, akik megdöntötték a 60-as évek legendás, Puskás - Di Stéfano - Sol csatársorának gólrekordját.

A stúdióban ezúttal is ott ül majd Mérei Andrea és Gundel Takács Gábor, akik közösen kérdezik a szakértőt, Bozsik Pétert. A mérkőzés kommentátora Somos Zoltán lesz.

A Magyar Televízió élőben közvetíti a Chelsea és a Barcelona összecsapását.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: